Bomenwerken

De zagende houthakker

maandag 21 februari 2022

Voor het eerst sinds lange tijd weer een bericht. Er is veel gebeurd de laatste drie jaa waaronder een verhuizing!Sinds enige tijd kan ik ter plaatste planken zagen middels een aanbouwdeel… (Lees meer)

Boomstronk verwijderen Breda

maandag 25 februari 2019

Het is nog vroeg in het jaar met hoge temperaturen in februari. Veel mensen gaan weer in de tuin aan de slag, en willen er wat moois van maken voor het komende seizoen. Een lastige klus… (Lees meer)

stronken wegfrezen Rijsbergen

maandag 05 november 2018

Vandaag heb ik met de freesmachine zo’n 60 stronken verwijderd tot 25 cm onder het maaiveld te Rijsbergen. Deze oude coniferenhaag wordt vervangen door een nieuwe schutting. De… (Lees meer)

Boom veiligheid controleur

woensdag 22 augustus 2018

Vanaf 28-05-2018 mag ik mezelf Boom Veiligheid Controleur noemen. Dit certificaat werd uitgereikt door de Stichting Groenkeur nadat ik met goed gevolg deel heb genomen aan de cursus BVC te… (Lees meer)

Promo-filmpje

zondag 13 mei 2018

Promofilmpje van HMA Bomenwerk Met dank aan Peter van movedmedia. nl! Aan het einde van het filmpje wordt de stam geveld, hierbij wil ik nog een en ander opmerken:Normaal gesproken wordt… (Lees meer)

Bomen verwijderen Etten-Leur

maandag 12 maart 2018

Vandaag heb ik twee bomen verwijderd uit een tuin in het buitengebied van Etten-Leur. Deze klus was wederom een uitdaging vanwege de bebouwing rond de standplaats van beide bomen. Een… (Lees meer)

Boom afbreken Teteringen

vrijdag 16 februari 2018

Weer even een kleine update van mijn werkzaamheden de laatste tijd. Deze boom diende verwijderd te worden vanwege een herinrichting van de tuin, en stond op een lastige plaats tegen en… (Lees meer)

Grote Spar rooien Eindhoven

dinsdag 23 januari 2018

Het jaar is stormachtig begonnen! HMA Bomenwerk heeft een stormachtig begin meegemaakt in 2018. Er zijn behoorlijk wat bomen beschadigd tijdens de twee stormen van Januari 2018…. (Lees meer)

Omgewaaide boom verwijderen Etten-Leur

donderdag 04 januari 2018

Omgewaaide boom verwijderen. Door de recente storm zijn verschillende bomen met wortelpakket en al omgewaaid in de regio. Takken zijn afgerukt door de wind, er zijn zelfs complete bomen… (Lees meer)

Bomen rooien Bergen op Zoom

zaterdag 23 december 2017

Bomen rooien Bergen op zoomIn de afgelopen week heb ik een prachtige klus geklaard waarbij in een dag 6 bomen gerooid werden in Bergen op zoom. Deze bomen waren echt te groot geworden in… (Lees meer)

Bomen rooien Teteringen

zondag 17 december 2017

Boom rooien TeteringenAfgelopen week hebben wij een Naaldboom gerooid in Teteringen nabij Breda. De boom kon worden geveld, er was precies genoeg ruimte voor. Eerst hebben we klimmend een… (Lees meer)

Wilg snoeien Breda

woensdag 08 november 2017

Snoeien wilg te Breda. Niet lang geleden hebben wij een Wilg in een achtertuin in het Ginneken te Breda gesnoeid. Ontdanks de beperkte ruimte hebben we deze klus tot een goed einde… (Lees meer)

Populieren rooien Piershil Zuid-Holland

zaterdag 28 oktober 2017

Afgelopen week hebben wij verschillende Populieren gerooid te Piershil Zuid-Holland. Twee bomen konden we vellen, deze hadden nog genoeg gezond hout om ze gecontroleerd in de goede… (Lees meer)

Rooien van twee grove dennen

dinsdag 10 oktober 2017

Rooien van twee (dode) grove dennen. Vandaag hebben wij twee dode grove dennen gerooid. Vanwege de standplaats van de bomen in de buurt van huizen en andere bebouwing kon in elk geval 1… (Lees meer)

Moeraseik (Quercus palustris)

maandag 02 oktober 2017

Moeraseik (Quercus palustris)Wegen overcompleet hebben wij nog twee Moeraseiken in huis!!!Deze specifieke exemplaren hebben een stamomtrek van 20 a 25 cm en een hoogte van plus/minus 4… (Lees meer)

Boom kandelaberen Leidschendam

zondag 17 september 2017

Wilg Kandelaberen te Leidschendam. Afgelopen week hebben wij een Wilg flink gesnoeid (gekandelabeerd) te Leidschendam. Deze boom staat in een voortuin in stedelijk gebied en werd een… (Lees meer)

Aanplant Bomen (Catalpa Bignonioides ‘nana’)

vrijdag 08 september 2017

Aanplant bomen bij herinrichting tuin te Etten-Leur!!Afgelopen week hebben wij vier nieuwe bomen aangeplant te Etten-Leur bij de herinrichting van twee voortuinen! Vier nieuwe… (Lees meer)

Kachelhout, Brandhout, Openhaardhout

dinsdag 05 september 2017

Kachelhout, openhaardhout, brandhout Wij verkopen en bezorgen ook kachelhout! Al ons hout wordt op een natuurlijke manier ‘op de wind’ gedroogd. Door het hout op de juiste manier (luchtig… (Lees meer)

Rooien bomen breda

dinsdag 11 april 2017

Rooien van drie grote naaldbomen in achtertuin te Breda! Door de standplaats van de bomen in de achtertuin werden we genoodzaakt twee exemplaren met afvangmethode af te breken. De derde… (Lees meer)

Boom rooien met telescoopkraan Etten-Leur

woensdag 15 maart 2017

Boom rooien met telescoopkraan te Etten-Leur. Deze gigantische Berk gaf door de standplaats geen mogelijkheid tot vellen, ook met de afvangmethode zou er veel tijd nodig zijn vanwege de… (Lees meer)